Въпреки, че през годината имаше повече от достатъчно валежи, изведнъж

...
Въпреки, че през годината имаше повече от достатъчно валежи, изведнъж
Коментари Харесай

Костадин Костадинов бие тревога за водата на Варна: Язовир Цонево е източен наполовина

Въпреки, че през годината имаше повече от задоволително превалявания, внезапно незабавно след края на акцията за локалните избори се оказа, че редица язовири в страната или са източени, или са на път да провокират воден режим в общините, които зареждат. Това разяснява водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Най-драстичен е случая с съвсем изцяло пресушения язовир " Студена ", само че ситуацията е съвсем същото и на още доста други места в България. Язовир " Цонево ", захранващ Варна, е с на половина паднало равнище, разяснява някогашния кандадат за кмет на морския град.

" По-интересното е друго - по какъв начин стана по този начин, че за това научихме на идващия ден след изборите, а не преди този момент, и кой носи отговорност за случилото се, което е повече от явно плод на централизирана акция при ръководството на язовирите? За първото е ясно - медиите са благосъстоятелност на ръководещите и пускат единствено това, което им се подреди. За второто също - отговорност носи незаконното ръководство на страната.

Остава единствено да си отговорим на въпроса - докога ще поносим да ни ръководят нарушители и национални предатели? "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР