Въпреки че претърпя много промени през летния трансферен прозорец, Барселона

...
Въпреки че претърпя много промени през летния трансферен прозорец, Барселона
Коментари Харесай

Барселона маха трима с тлъсти заплати през зимата

Въпреки че претърпя доста промени през летния трансферен прозорец, Барселона интензивно преглежда пазара, с цел да укрепи в допълнение тима в идните 6 до 12 месеца. Това обаче би се случило, единствено в случай че се олекоти бюджета за заплати. Diario SPORT излезе с настояща информация за задачите на клуба през идния януарски прозорец, пишейки, че целта на Барса през зимата е точно махане на няколко футболисти с тлъсти хонорари.

Каталунците са набелязали трима играчи, които би трябвало да бъдат махнати през януари. Жерар Пике и Жорди Алба попадат в този лист заради слабия си старт на сезона, комбиниран с големите заплати, които ветераните прибират.

Друг състезател в този лист, е Френки де Йонг. Предвид възрастта и профила си, нидерландецът е опция и за солидна финансова облага за „ блаугранас “. Бившата звезда на Аякс не съумя да разгърне капацитета си през последните сезони и е запаса в отбора за сметка на Педри и Гави.

Няколко клуба от Висшата лига към този момент демонстрираха планове да подпишат с полузащитника. Манчестър Юнайтед бе заинтригуван през лятото, а в този момент очакванията на испанския отбор са, че „ алените дяволи “ към момента имат предпочитание да подпишат с него и са подготвени да извадят каквато и да е сума, единствено и единствено да подкрепят трупането на свежи финансови средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР