Въпреки че пред закона вече са съпруг и съпруга, скоро

...
Въпреки че пред закона вече са съпруг и съпруга, скоро
Коментари Харесай

Защо Джъстин и Хейли отлагат сватбата

Въпреки че пред закона към този момент са брачен партньор и брачна половинка, скоро няма да забележим Джъстин и Хейли Бийбър в ролята на същински младоженка и жених. Двамата избраха да си разменят пръстени и клетви на загадка гала, а огромното тържество да оставят за по-късно тази година. Но концепцията очевидно не се харесва изключително на Джъстин...

Младото семейство изкара няколко дни край крайбрежията на Калифорния, където посрещнаха и рождения ден на изпълнителя , а евентуално си спретнаха и дребен меден месец.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от World Music Awards (@worldmusicawards) на Мар 20, 2019 в 1:14 PDT

Въпреки многото мотиви да бъде благополучен, Бийбър е бледен, замислен и съществено депресиран . И това положение продължава към този момент няколко месеца, което ни кара да считаме, че е директно обвързвано с брака му с Хейли. Според доближени на изпълнителя обаче, не тя е повода за депресията му.

Вероятно точно поради нестабилното прочувствено положение на Джъстин, двамата анулират за четвърти път датата на обилната си женитба и в този момент остава неуточнено по кое време тъкмо ще се организира събитието, предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @jaileyshots на Мар 19, 2019 в 11:09 PDT

Планирането на венчавката се отсрочва за неустановен интервал, в който младоженецът да възвърне своя дух, предпочитание за живот и за реализиране на празника на любовта им.
 Хейли Бийбър, бракът с Джъстин Бийбър и едно самопризнание
Защо Хейли Бийбър е уплашена от брака

А минаха едвам няколко месеца

А Хейли ще направи всичко по силите си, с цел да подкрепи този развой. Не толкоз тъй като изгаря от предпочитание да се види като младоженка, а просто от обич към Джистън. Все отново, единствено преди половин година се врекоха, че ще бъдат дружно в положително и зло. Бийбър пък търси сили и излекуване и във вярата , като нееднократно в последните дни е засичан да чете Библията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР