Въпреки, че повтаряше как няма политически амбиции за собствен проект,

...
Въпреки, че повтаряше как няма политически амбиции за собствен проект,
Коментари Харесай

И все пак Радостин Василев ще направи своя партия -

Въпреки, че повтаряше по какъв начин няма политически упоритости за личен план, министърът на младежта и спорта в оставка и разколник от " ИТН " Радостин Василев въпреки всичко разгласи желанията си да сътвори своя партия.

Вчера пред bTV Василев разгласи, че Има Такъв Народ като партия не е изпълнила обещанията си към гласоподавателите и по тази причина " няма смисъл тя да съществува ". Той загатна, че скоро ще разгласи нов план, който ще е формиран от други отцепници като него. " Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има потребност от партия, която да пази националния интерес ", разясни спортният министър.

" Има Такъв Народ беше основана като партия, която трябваше да изчегърта ГЕРБ и да промени метода на ръководство на страната, а се оказа, че тя връща модела. Това е изменничество по отношение на гласоподавателите. Има Такъв Народ няма към този момент цел и идея, няма смисъл от нейното битие, откакто съобщи главното нещо, за което беше основана ", съобщи той.

Спортният министър не е сюрпризиран от връщането на първия изследователски мандат от " Продължаваме промяната ", защото " не е очаквал Политическа партия да съумеят в събирането на депутати, що се касае до групата на Има Такъв Народ ”. По думите на Василев депутатите отцепници са били подложени на огромен напън след отделянето си.

По отношение на някогашните си съпартийци, останали в парламентарната група на Има Такъв Народ, Василев съобщи, че те са желали да останат " правилни на един подправен гуру ". Той твърди, че време на диалозите с съдружните сътрудници и самостоятелни депутати с Политическа партия не са били обсъждани постове.

" Единственото нещо, което с сътрудниците коментирахме са управническата и законодателната стратегия. Така Политическа партия се опитваше да убеждава народни представители. Този модел го вкараха те за пръв път - с стратегии, не с пари и постове ", сподели Радостин Василев.

Според него идната стъпка са нови предварителни парламентарни избори без да се търси поддръжка от Има Такъв Народ:

" Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партия със своето ужасяващо държание. За мен Има Такъв Народ остава едно отчаяние, горест и труд, вложен през годините Оттук-нататък Има Такъв Народ нямат никакъв късмет да участват в Народно събрание ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР