Въпреки че постоянно е бил заобиколен от красиви жени, по

...
Въпреки че постоянно е бил заобиколен от красиви жени, по
Коментари Харесай

Приятел на покойния Ангел Свинаря с потресаващи разкрития за миналото и жените му

Въпреки че непрекъснато е бил заобиколен от красиви дами, по които е пръскал обилно хилядарки, Ангел Тенев, по-известен като Свинаря, си е отишъл печален и уединен от този свят. Бизнесменът, който издъхна ненадейно на 23 септември, е имал съществени проблеми с алкохола.

Според негови близки, точно алкохолът е причина за преждевременната му гибел. Всички са познавали Тенев като извънреден безгрижник. Приживе той обилно пилееше солидни суми по фолк певици и манекенки, които с ненаситност се сменяха една след друга в леглото му.

"В последно време Ангел пиеше доста, не изтрезняваше. Много евентуално това да е и повода за гибелта му. Със сигурност е давил тъгата си в алкохол, откакто разруши фамилията си. Няма метод да не си е давал сметка, че хубавиците, които се въртяха към него, са го правили единствено за парите му. Живееше много разгулно, като за последно “, споделя другар на предприемача.

63-годишният Ангел Тенев – Свинаря е един от най-сериозните месопроизводители в страната. Работи по европейски стратегии и усвоява милиони средства от присъединителните фондове. Той обаче е по-известен с младите си любовници и с блестящите чалга празненства, които провежда.

Сред "перлите “, които са се възползвали от щедростта на Свинаря против избран тип "специфични услуги “, блестят имената на фолк певиците Галена, Мария и Анелия, миската Роси Иванова и още куп нейни колежки и модели. Слуховете носят, че и вдовицата на Джордже Михалевич - Наталия Гуркова се е срещала скрито с великодушния Тенев.

За Свинаря и неговата уязвимост към певиците от лекия род се заприказва интензивно около секс аферата му с Мария. Освен, че ѝ подари Мерцедес S класа, Тенев изсипа куп пари за два клипа на обичаната си, единият от които сниман в Сицилия и съгласно слуховете коства 40 000 евро.

Покрай Мария се облажи и рапърът Криско, който получи забележителни възнаграждения, с цел да написа песни за певицата. Свинаря толкоз се увлякъл по Мария, че даже желал двамата да заживеят дружно. Но нещата се разпаднали, когато усетил, че изпълнителката има и различен.

Малко по-късно една от най-красивите носителки на купата Мис България – Роси Иванова замести Мария в постелята на ненаситния палавец. Говори се, че точно тя е повода Свинаря да зареже законната си брачна половинка.

Цялото лято на предходната година двамата бяха забелязвани дружно по морето, където Свинаря вдигаше шумни купони, на които си канеше известни певици, които да го забавляват. Сред посетител "звездите “ на прословутите празненства на Тенев бяха Мария Илиева, Гери-Никол, даже и Азис.

Носи се мълвата, че за 30-40 минутно присъединяване изпълнителите получавали по 10 бона на ръка. На празненствата, които Свинаря организираше, са идвали вкупом и три сръбски митове – Горан Брегович, Лепа Брена и Цеца Величкович.

В началото на предишния август "Мис България “ означи 31 години с 24-часов ваучър в две от най-модерните заведения във Варна. Пищното празненство, което коствало към 50 хиляди, още веднъж поел обичаният старозагорец на Роси, който тогава бе показан в медиите като "загадъчен и млад земеделец милионер “.

Влюбеният Тенев подарил и мега лъскаво "Порше “ на синеоката хубавица, с което тя бръмчи до през днешния ден. В средата на април се заприказва, че Ангел Тенев е подготвен да избави от запор имението на Николай и Евгения Баневи в Бояна, което бе оповестено за обмен от частния правосъден реализатор за 6 милиона, само че до договорка по този начин и не се стигна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР