Въпреки, че по-голямата част от американците остават почитатели на големите

...
Въпреки, че по-голямата част от американците остават почитатели на големите
Коментари Харесай

Uber ще използва само електрически автомобили от 2030 година

Въпреки, че по-голямата част от американците остават фенове на огромните бензинови мотори, то от ден на ден компании вършат стъпка към електрификацията и сходно на Европа се насочват към коли на ток. Поредното огромно такова име е Uber, които оповестиха, че от 2030 година няма да разрешава бензинови и дизелови коли на своята платформа.



Решението визира Съединени американски щати, Канада и Европа и бе доказано персонално от изпълнителния шеф на компанията. Към момента платформата може да се похвали с към 25 хиляди електрически автомобила от към един милион водача. Собствениците на електрически автомобили се възползват също по този начин от спомагателен доход от всеки бакшиш, а самите водачи споделят, че получават по-големи бакшиши.

По-късно тази седмица компанията ще вкара алтернатива, която ще разрешава на потребителите да избират дали желаят тяхното пътешестване да бъде осъществено с кола на ток или с стандартен автомобил. Опцията се назовава Uber Comfort и ще бъде налична в 25 щата в Северна Америка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР