Въпреки че по-голямата част от активите в сектора на криптовалутите

...
Въпреки че по-голямата част от активите в сектора на криптовалутите
Коментари Харесай

Кои криптовалути да избягвате следващата седмица

Въпреки че по-голямата част от активите в бранша на криптовалутите започнаха да регистрират облаги, провокирани от новината, че Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) е отдръпнала делото си против ръководителите на блокчейн компанията Ripple, някои криптовалути към момента не са усетили резултата от него.

Вземайки поради ценовата интензивност, развиването и риска, в тази публикация са посочени няколко цифрови актива, които може би е рационално да се заобикалят за момента или най-малко през идната седмица.

Conflux (CFX)

Въпреки скъпото заричане на екипа ѝ да даде по-скалируем, децентрализиран и сигурен обществен блокчейн от съществуващите протоколи, криптовалутата на Conflux ( CFX ) не наподобява като доста привлекателна капиталова опция през идната седмица, изключително заради неналичието на актуализации за напредъка на мрежата.

На всичкото от горната страна, тя се намали с 8% през предходните седем дни и загуби 17% на месечната си графика, макар че завоюва 1.5% през последните 24 часа с помощта на общия оптимизъм на пазарите, и все още на писане на публикацията се търгува на цена от $0,11.

WEMIX (WEMIX)

Както се оказва, криптовалутата на мрежа, целяща да бъде основан на прекарвания, платформа и насочен към услуги децентрализиран блокчейн протокол, захранващ мега-екосистема от Web 3.0 платформи, WEMIX (WEMIX) за момента няма развиване, което да провокира интереса на вложителите, заради което може да е добра концепция да я избягвате през идната седмица.

По време на приготовление на публикацията WEMIX се търгуваше на цена към $0.83818, което съставлява спад от малко над 14% за последната седмица, макар че през последния месец записва растеж от към 3.5%.

STP (STPT)

Родният токен на STP (STPT), платформата с задача да построи и мащабира пласт за идентификация на самостоятелни светове, като обезпечи нужната инфраструктура, платформи за принадлежности и индексиране на данни, към момента не е привлякъл публичното внимание със забележителен прогрес.

Засега цената на монетата е $0.0619, като записва спад от 5.1% за деня, в миг, когато множеството други криптовалути напредват, добавяйки към това и 5.7% спад на седмичната ѝ графика, макар че записва 12% облага през предходния месец, както демонстрират последните графики.

Като се има поради всичко това, въпреки че идната седмица може да е добър миг да се заобикалят вложения в горепосочените криптоактиви, настроенията могат да се трансформират, заради което е значимо да се направи лична надлежна инспекция и да се претеглят рисковете, преди да се влага каквато и да е сума пари, в който и да е цифров актив на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР