Въпреки че отдавна са разделени, името на Джони Деп напоследък

...
Въпреки че отдавна са разделени, името на Джони Деп напоследък
Коментари Харесай

Ето я бъдещата съпруга на Джони Деп

Въпреки че от дълго време са разграничени, името на Джони Деп в последно време още веднъж се свързва с това на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд . Причината - безкрайните взаимни обвинявания, които двамата си насочат обществено.

Но до момента в който се развихря тази грозна война, в сърцето на артиста се е настанила нова хубавица, с която той е подготвен да мине под венчилото за следващ път. Тя се споделя Полина Глен, рускиня е и е на 20-и-няколко. Работи като танцьор и хореограф. А, да, и наподобява много секси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на Апр 15, 2019 в 10:13 PDT

Двамата с Деп се срещат на празненство в Лос Анджелис предходната година. Според осведомени, хубавицата в началото даже не е схванала, че против нея стои богатият и прочут артист, по тази причина и считат, че тя не е следващата златотърсачка, която търси облаги .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на Мар 30, 2019 в 4:11 PDT

55-годишният Джони бързо хлътва по много по-младата от него госпожица. Той бе засичан няколко пъти на разнообразни места с мистериозна дама, която в следствие се оказа точно Полина. Те даже бяха отседнали в хотел в Белград.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на Сеп 3, 2018 в 12:49 PDT

Рускинята, която е родом от Санкт Петербург, към този момент живее в имението на звездата от " Карибски пирати " , което се намира на Sunset Boulevard в Лос Анджелис. Това значи доста, като се има поради, че след раздялата с Амбър Хърд, Деп не е свързван с никоя друга дама, написа Daily Mail.
 Амбър Хърд, Джони Деп и нови разкрития по случая с домашното принуждение
Амбър Хърд с нови разкрития против Джони Деп

Карибският корсар не е бил дисциплиниран

Близки на Полина споделят, че артистът желае да се ожени за нея . Преди това обаче желае двамата да посетят Русия, с цел да се запознае с родителите и публично да изиска ръката й. Според тях, бракът им има бъдеще, тъй като Джони се е уморил от меркантилни дами, а рускинята е крепко стъпила на земята и единственото, което ги свързва, са възприятията посред им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на Юни 18, 2018 в 4:07 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР