Въпреки че отдавна не е сред живите, принцеса Даяна продължава

...
Въпреки че отдавна не е сред живите, принцеса Даяна продължава
Коментари Харесай

Непослушната племенница на принцеса Даяна

Въпреки че от дълго време не е измежду живите, принцеса Даяна продължава да е една от най-обсъжданите персони в английския кралски двор. Преди дни, когато Хари и Меган станаха родители за първи път, разбрахме, че роднините на Лейди Ди са били измежду първите, които са видели бебе Арчи.

За брата и сестрата на принцеса Даяна не се приказва доста, само че не същото може да се каже за племенницата й. 28-годишната лейди Кити Спенсър е дама с благородническо родословие и държание, което постоянно провокира разнопосочни мнения.
 Снимка 423797

От предходната година името на дамата се свързва с това на 60-годишния фешън магнат и милионер Майкъл Люис . До преди дни двамата се опитваха да пазят връзката си в загадка, само че към този момент очевидно им е омръзнало да си играят на котка и мишка и обикалят щастливо хванати за ръка по улиците на Манхатън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Royal-ish (@_althorp) на Май 12, 2019 в 9:28 PDT

Двойката е избрала същия хотел, в който Меган провежда своето baby shower празненство, за своето сантиментално уикенд бягство. И макар че се пробваха да излъжат папараците, излизайки настрана от централния вход, най-после се появиха в светлината на двойка влюбени, написа Daily Mail.

Това не е първата връзка на лейди Кити Спенсър с много по-възрастен от нея мъж. Предишната продължи цели четири години, а господинът бе на 48. откакто завършиха взаимоотношенията си, той стартира да излиза с 53-годишната Лиз Хърли.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lady Kitty Spencer (@kityspencer) на Дек 28, 2018 в 8:48 PST

Заради тези, а и много други свои проявяване, братовчедката на принцовете Уилям и Хари от дълго време е жигосана в кралския двор като много " палава " . Вероятно по тази причина и деянията й са сведени до наличие на кралски сватби и благотворителни действия.
 Принц Хари, гибелта на принцеса Даяна и какво показа херцогът за майка си
Принц Хари - искрено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като татко, и като наследник

А поради тях и поради визията си, Кити постоянно е сравнявана със своята вуйна Даяна. Със сигурност тази аналогия е помогнала на девойка Спенсър да построи кариера в мдоните среди. От години тя се подвизава като модел и има редица корици и ревюта зад тила си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР