Въпреки че остават три дни до изтичане на срока за

...
Въпреки че остават три дни до изтичане на срока за
Коментари Харесай

Появи се нова арена за битката Пулев - Джошуа

Въпреки че остават три дни до приключване на периода за договаряне на мач сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, към момента няма нищо подписано.

Дори в противен случай, мениджърът на международния първенец – Еди Хърн призна, че има нов вид за осъществяване и нова възможна дата за огромното събитие. Досега любимец номер 1 бе стадионът на футболния Тотнъм в северен Лондон, само че наподобява огромните врагове на „ Шпорите “ също са се присъединили в борбата за приютяване на дуела.

Според Хърн, стадионът на Арсенал също е действителна опция:

„ Не бих споделил, че имам контракт, само че сме на финалната права “, разкри шефът на „ Matchroom Boxing “.

Arsenal, Tottenham Bid To Host Joshua Vs Pulev Showdown https://t.co/oryI1huqJx pic.twitter.com/pd2chCWYc4
— The City Pulse News (@tcpmultimedia) February 11, 2020
„ Имаме кардинална сделка за мач през юни. Предпочитаме дуелът да се състои на стадиона на Тотнъм, само че в този момент имаме оферта и от „ Емирейтс Стейдиъм “.

„ Ако ще е Арсенал, ще е 13-ти или 20-ти юни, тъй като преди има музикални концерти. Съща е и обстановката с Тотнъм “, добави британецът.

За последно 30-годишният Джошуа се би на английска почва през 2018-та, когато нокаутира Александър Поветкин в Лондон. Преди близо месец пък излезе информация от българска страна, че дуелът ще се организира в края на месец май в Истанбул, само че наподобява този вид към този момент е тотално зачеркнат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР