Въпреки, че още в началото като обявиха предстоящия проект "Игри

...
Въпреки, че още в началото като обявиха предстоящия проект "Игри
Коментари Харесай

Малкото Коте на Божинов влиза в Игри на волята

Въпреки, че още първоначално като оповестиха идния план "Игри на волята ", продуцентите обявиха, че в шоуто няма да има известни персони, в този момент стана ясно, че това няма да е напълно по този начин. В редицата на участниците се намърдаха две плейбойки. Едната напираше за популярност като подгласничка в състезанието "Мис Плеймейт " - Марешка Бардем, а другата е фотомоделът Бояна Генова, по-известна като Малкото Коте на Валери Божинов.

От продукцията показват някогашната възлюбена на футболиста в къса визитка по този начин: "Бояна, 27 години, зодия Козирог, сгодена, модел, от Бургас. “След като опозная участниците и науча разпоредбите на играта, ще бъде подготвена за лидер”, заканва се тя. 23-годишната Марешка пък е разведена, фотомодел, от Варна. “Влизам в шоуто, с цел да покажа на всички дами, че ориста на всяка зависи от самата нея”, твърди плейбойката.



Марешка скочи от "Мис Плеймейт " в "Игри на волята ".

Сред другите оповестени имена, към този момент не се виждат персони имали нещо обощо с шоубизнеса по какъвто и да е метод. Сред участниците се подреждат избавител от Несебър, акробат, фитнес инструктор, масажистка, пожарникар, камионджия, машинен инжинер, туристически агенг и други.
“Игри на волята: България” ще открие новия ефирен сезон на 6 септември по Нова телевизия. Националният празник неслучайно е определен за старт на приключенското съревнование. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със фотоси на 10 местоположения, разкриващи хубостта на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са надълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, с цел да се впуснат в решителни борби за победа. В участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава – мощен дух, устойчивост и почитание към вековните обичаи, анонсират от продукцията. На финала на приключението един от тях ще грабне огромната премия от 200 000 лв.. Предаването е с водещ Александра Сърчаджиева и ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР