Въпреки че официално са разделени, бракът между Анджелина Джоли и

Въпреки че официално са разделени, бракът между Анджелина Джоли и ...

Пит се ядоса на Джоли: Бавела развода!.


Въпреки че официално са разделени, бракът между Анджелина Джоли и Брад Пит още не е приключил. И ако Джоли още се надява, че ще може да си върне  любовта на бившия си, то Брад е сигурен, че това няма как да се получи.

Актьорът е инструктирал адвокатите си да поискат от съда да бъде определен краен срок за оформянето на развода им, защото Анджелина Джоли продължава да го протака, съобщи в. "Sun".

Ако не подпише документите дотогава, Анджелина Джоли ще трябва да плаща глоба. Въпреки че Брад Пит проявява "невероятно търпение" по време на развода, протакането вече му е омръзнало.

Той е уморен от непрекъснатото отлагане от страна на Анджелина Джоли и му се струва, че за нея то вече се е превърнало в игра.Разводът на мегазвездите продължава вече три години, съобщава БТА.

През април дори се заговори, че Анджелина Джоли иска да си върне Брад Пит. Съдът обаче сложи край на подобни надежди, като издаде частично решение за развод, с което обяви двамата за "юридически необвързани", докато не бъдат уточнени останалите детайли.

"Брад не харесва ултиматумите, но прекара две и половина години да уточнява подробностите по края на брака си. Той просто иска да приключи завинаги и да продължи живота си, без разводът да виси над главата му. Жалко, че се стигна дотук" - каза негов близък.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg
По публикацията работи: Петя Славова

Източник: dnes.bg