Въпреки че обикновено самолетните билети поскъпват по празниците, оказва се,

...
Въпреки че обикновено самолетните билети поскъпват по празниците, оказва се,
Коментари Харесай

Свежи идеи за кратки ваканции по празниците

Въпреки че нормално самолетните билети нарастват по празниците, става известно, че при вярно и навременно обмисляне, може да се пътува преференциално до забавни дестинации и в този интервал. Тази година ще ни зарадва с значително благоприятни условия за къси пътувания към празници и почивни дни – време, в което да си откраднем няколко спомагателни пътувания отвън лятната отпуска и огромните празници. Планирайте почивките си овреме, с цел да можете да се възползвате от по-изгодни цени, поучават специалистите от eSky.

Месец март тази година ще ни зарадва с три следващи почивни дни към националния празник 3-ти март. Съчетавайки ги единствено с ден отпуск на 6-ти, можете да извършите един дълъг уикенд в Катания или Барселона, докъдето цените за двупосочен самолетен билет стартират от 90 евро. И двете места са известни с множеството си забележителности, а температурите в интервала са към 15 градуса. Хотелското настаняване стартира от 21 евро за двойна стая.

Тази година Великден се пада относително рано – при започване на април. За тези, които избират да посрещнат светлия празник отвън дома си, има забавни места, които могат да бъдат посетени преференциално, като да вземем за пример Братислава (6–9-ти). Добро решение е и Айндховен за същия интервал, като пътуването може да се съчетае с посещаване на Амстердам. За нетърпеливите да се допрян по-скоро до летните температури, в този интервал най-изгоден избор ще бъде Валенсия. Съвсем близо се намира и неповторимият курорт Аликанте, където нощувка ще ви коства към 30 евро.

Месец май ще ни даде нови благоприятни условия за къси бюджетни пътувания до прелестни дестинации. Брюксел и Лондон приветстват културните пътешественици, в Пафос и Ларнака към този момент ще можете да се отдадете на плажна отмора, а в Милано ви чакат безкрайни разходки и шопинг

През септември сполучлив интервал за пътешестване ще бъде 22–24-ти, подобаващ за късно море на българското Черноморие или пък в Гърция, където времето към момента е прелестно, а цените са по-ниски. Все още обаче е рано за резервация на пътешестване през този интервал, както и през декемврийските празници, поучават специалистите, само че и припомнят постоянно да следите офертите, с цел да планирате в точния миг.

Която и дестинация да изберете, помнете, че навременното обмисляне ще ви подсигурява по-изгодна цена на пътуването и повече средства за самото преживяване.

Източник manager.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР