Въпреки че няма ПО ЗАКОН право да се кандидатира за

...
Въпреки че няма ПО ЗАКОН право да се кандидатира за
Коментари Харесай

Подчинени ще проверяват кандидатка за шеф на БНР, София на ЦЦ я бута противно на закона

Въпреки че няма Пожарна охрана ЗАКОН право да се кандидатира за началник на БНР, номиниралата се Анета Милкова ще бъде проверявана за склонност от... своите подчинени от Техническата комисия. Този юридически парадокс е заради фаворизирането на дамата от началничката на Съвет за електронни медии София Владимирова.

19 минути разполага със мнение на Социалното министерството на във връзка въпроса от проблема с Милкова и то изрично удостоверява – договорите за ръководство, каквито Анета желае да й се признаят за трудов стаж, тъй като няма 5 години в медия – т.е. няма нищо общо с тази специалност, НЕ СА ТРУДОВ СТАЖ.

Ако Съвет за електронни медии се интересуваше от Кодекса на труда щеше да е наясно, а можеше и в случай че беше следил практиката на самото БНР. По делото за ужасяващото мракобесно уволняване на легендата Лили Маринкова от настоящия началник на Радиото и претендент за нов мандат Сашо Велев, тя беше възобновена и приета за непозволено уволнена, защото „ работодателят не е индивид, който подписва контракт за ръководство по смисъла на Кодекса на труда”.

Така е постановил Върховният съд на България. Мърдане няма! Дори за индивида на Цветан Цветанов – София Владимирова, която от момиче за всичко на Иван и Андрей, мина през пиарка на провалилата се с нейна помощ претендент – еврокомисарка Румяна Желева, с цел да дебаркира на синекурната служба в основния орган на цензурата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР