Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби

...
Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби
Коментари Харесай

Какво призна пред Куентин Тарантино Марго Роби

Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби може да се похвали с впечатляваща кариера. Тя е и една от звездите в новия филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд ".

Какво да чакаме от " Имало едно време в Холивуд "

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Самата тя обаче споделя, че в Холивуд в никакъв случай нищо не се знае и нещата могат да се трансформират за секунди. Именно това са думите ѝ пред Vogue Австралия, където Марго Роби дава изявление за септемврийския брой на изданието не пред кого да е, а пред самия Куентин Тарантино.

Двамата си приказват освен за актьорската специалност и Холивуд, само че и за това по какъв начин режисьорът е избрал актрисата за ролята ѝ на Шарън Тейт в последния му филм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @margotrobbie на Авг 17, 2019 в 3:00 PDT

Тарантино споделя, че не си е и представял някой различен да играе Шарън, с изключение на Марго. Може би най-големия принос за това да получи ролята обаче, има самата актриса, която се е осмелила да провокира ориста.

Когато Тарантино написа сюжета за " Имало едно време в Холивуд ", Марго му изпраща писмо, в което обстойно и нашироко показва дълбокото си удивление към него, като му споделя какъв брой би се радвала, в случай че има опция да го види в деяние на снимачната площадка.
 Снимка 439345

" И аз, като всички останали, бях чела, че ще направиш единствено 10 кино лентата. Мъчеше ме мисълта, че в никакъв случай няма да видя по какъв начин работиш. Затова търсех метод да посетя снимачната площадка на твой филм, макар че не бях в позиция да желая това непосредствено ", споделя пред Тарантино актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @margotrobbie на Авг 17, 2019 в 3:00 PDT

Няколко седмици по-късно обаче Марго Роби получава телефонно позвъняване, с цел да ѝ кажат, че Куентин Тарантино е получил писмото ѝ и би желал да се срещне с нея. А що се отнася до останалото, както добре знаем, то към този момент е реалност.

Въпреки страхотните функции, които е изиграла досега, Марго Роби счита, че няма строго начертан интервал от време, който е нужен на един артист, с цел да успее, само че съгласно нея това е и магията на Холивуд.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @margotrobbie на Авг 17, 2019 в 3:01 PDT

" Такива са разпоредбите на тази игра - хлъзгави. На някои хора са им нужни 12 години, с цел да имат някакво развиване в кариерата си, а на други единствено няколко месеца. Друг път пък хората, които са се издигнали се за броени месеци, по-късно са им нужни години, с цел да реализиран идващ триумф ", заключва Куентин Тарантино.
 Марго Роби,
Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

Както и за ролята си в " Имало едно време в Холивуд ", и за бебетата и за дребните си удоволствия
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР