Въпреки че новината за втори филм за Жокера с Хоакин

...
Въпреки че новината за втори филм за Жокера с Хоакин
Коментари Харесай

Първи поглед към Хокин Финикс в продължението на Жокера

Въпреки че новината за втори филм за Жокера с Хоакин Финикс беше предстояща и разумна, тя се позабави. Но след цялото това време най-малко знаем, че се е работело старателно.
 Joker: Folie à deux, втората част на
Две вести в една за продължението на " Жокера "

Ще гледаме ли Лейди Гага в него и по кое време е премиерата

Дори бяхме сюрпризирани прелестно в средата на годината от новината, че Лейди Гага също ще взе участие в  Joker: Folie á Deux . Най-хубавото е, че чакането да забележим кино лентата няма да е безпределно, тъй като фотосите към този момент са почнали.

Поне това разбираме от профила на Тод Филипс в Instagram. Той разгласява фотография на Хоакин Финикс, който е квалифициран да бъде обръснат. Под фотографията режисьорът разяснява, че това е първият ден от фотосите на продължението.

И тъй като знаем, че Лейди Гага би трябвало да влезе в ролята на Харли Куин ни е доста забавно по какъв начин тъкмо ще пламне любовта сред Артър и Харли в Joker: Folie á Deux. Ще минат още много месеци, до момента в който забележим филмов откъс, който да ни насочи най-малко малко.

Но всичко сочи, че чакането ще се заслужава. Най-малкото, тъй като след триумфа на първия филм бюджетът за втория бе повишен, както и възнаграждението на Хоакин Финикс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР