Въпреки че Никола и Бруклин като че ли се помириха

...
Въпреки че Никола и Бруклин като че ли се помириха
Коментари Харесай

„Тя не можа да ми ушие рокля“: Никола Пелц отново разкритикува Виктория Бекъм

Въпреки че Никола и Бруклин сякаш се сдобриха с Виктория в Париж, присъствайки на първия ред на нейното фешън шоу, вътрешни хора твърдят, че в фамилията царува същинска драма. И едно ново изявление с Никола Пелц го удостоверява.

Дъщерята на американски магнат разяснява спора с Виктория Бекъм на страниците на The Times. Този път Никола по пасивно-агресивен метод (както към този момент го назовават английските таблоиди) даде да се разбере, че семейство Бекъм крие много скелети в дрешника.

„ Няма идеални фамилии! Не сме имали омраза, само че в действителност не облякох нейна рокля. "



Никола показа с читателите, че й е било неприятно да чете заглавия и публикации за спора с Виктория. Но в действителност имало различия. Феновете на Пош Спайс обаче задават логически въпрос: в случай че тя е изтощена от полемики в пресата, за какво се връща към онази злощастна история с булчинска рокля във всяко изявление?

Припомняме, че Никола Пелц се омъжи за Бруклин Бекъм напролет на 2022 година Всички чакаха, че снахата ще избере рокля от свекърва си, тъй като Виктория Бекъм е прочут и сполучлив дизайнер. Според Никола тя доста желала тоалет от Виктория, само че очевидно нещо се е объркало.

„ Да, не бях с булчинска рокля, направена от Виктория, на моя специфичен ден. Истината е, че доста желаех. И не се колебая, че Виктория би основала съвършения тоалет за мен. Щях да съм извънредно щастлива. Но това не се случи ”.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР