Въпреки че не трябва да съдим за книгата по нейните

...
Въпреки че не трябва да съдим за книгата по нейните
Коментари Харесай

Колко сме добри в леглото, според типа на тялото? Закръглени - склонни към експерименти, слаби - нивата на ендорфини

Въпреки че не би трябвало " да съдим за книгата по нейните корици ", всички го вършим, умишлено или не. Това важи и във връзка с секса. В тази връзка, дали вида на нашето тяло може да помогне в уменията в леглото? Според науката, да. Ето какво има да ни каже тя.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Закръглено тяло

От биологична позиция, една закръглена жена, изключително в наличието на огромни бедра, е склонна да бъде в действителност отворена към полови опити. Това се поддържа и от научни проучвания.

Слабо тяло

За разлика от цялостните при слабите хора равнищата на ендорфин не са толкоз високи. А това съгласно генетик Джеймс Уотсън значи, че те не са доста положителни в леглото.

Друго проучване обаче демонстрира, че мъжете се показват най-добре, когато са с жена, която има тънка талия.

Нисък растеж

Някои мъже избират по-ниските девойки, тъй като тяхната гъстота им разрешава да вършат неща, които по-високите дами не ги могат. Също по този начин е по-лесно да вършат секс на повече места.

От научна позиция ниските дами също имат по-нисък център на тежестта, което значи, че те имат и отличен баланс. Така могат да се правят с лекост някои сложни пози.

Висок растеж

Въпреки че в основата на научните проучвания се показва, че мъжете и дамите с дълги крайници се възприемат като секси и с положително здраве, в леглото тази функционалност не постоянно е преимущество.

Това не значи, че техниката им е неприятна, само че високите дами нямат опция да " маневрират " в леглото. Бързият секс на обществено място с тях също не е толкоз елементарен, изключително в случай че дамата е по-висока от мъжа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР