Въпреки че не съм от момичета, които обичат декорации по

...
Въпреки че не съм от момичета, които обичат декорации по
Коментари Харесай

24 идеи за маникюр, с които ще се откроите през новия сезон

Въпреки че не съм от девойки, които обичат украшения по ноктите си, неотдавна даже и аз се пречупих и разреших да ми сложат две графични рисунки, напомнящи лице. Дори си признавам, че ми хареса. Точно по тази причина през днешния ден взех решение да ви покажа разнообразни и забавни хрумвания за, който не е наложително да бъде в ослепителен цвят или с прекалено много украшения, с цел да се открои... по най-елегантния метод.

Да, от време на време няколко дребни върху неутрална основа могат да бъдат надалеч по-впечатляващи от класическото алено. Малки точки, звезди или сърца, само че не върху всички нокти, също могат да стоят много изтънчено, без значение дали са съчетани с някакъв кондензиран колорит, или основата е изцяло безцветна.

Показваме ви и малко по-цветни разновидности на артистичния маникюр, в случай че сте по-смели във връзка с ноктите си. Този сезон измежду трендовете се подреждат и по-наивистичните рисунки, напомнящи емотикони и разнообразни герои от анимациите, с които в последно време постоянно виждаме инфлуенсъра.
               
на Юли 18, 2020 в 3:28 PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР