Въпреки че не е между живите от 21 години, Даяна

...
Въпреки че не е между живите от 21 години, Даяна
Коментари Харесай

Как Даяна разори принц Чарлз с развода

Въпреки че не е сред живите от 21 години, Даяна Спенсър продължава да бъде една в действителност завладяваща фигура, и то освен в английския кралски двор. Злополучната любовна история и краят на живота й, който пристигна прекомерно малко, не престават да бъдат обгърнати в тайнственост.

В опит лека-полека тя да изчезне идват и новите разкрития към развода на Чарлз и Даяна. Според разкритата информация, Спенсър съумява да измъкне цели 17.5 милиона паунда от принца, оставяйки го безпаричен като църковна мишка .

Джефри Бингъл, който се занимава с финансите на Чарлз по време на развода, проговаря пред The Telegraph. По думите му, Даяна става собственик на положението на принца до последната стотинка , както и недвижимото му имущество.

 Снимка 381608

Дори се постанова принцът да се раздели с вложенията си, с цел да може да покрие сумата, която е длъжен да заплати на някогашната си брачна половинка. И това, несъмнено, по никакъв начин не се харесва на кралския двор. Особено на кралицата, която е дала част от милионите, отишли при Даяна след развода .

 Отмъщението на принцеса Даяна
Отмъщението на принцеса Даяна

Интересен Instagram профил

А жертвата на Даяна наподобява прекомерно скромна. Тя е посъветвана да се откаже от купата си " нейно кралско величество ", с цел да има искания към благосъстоянието на мъжа си. Изневерите на Чарлз пък са най-силният коз в ръцете й, с който съумява и да завоюва тази борба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР