Въпреки че не е българска традиция, в последните години и

...
Въпреки че не е българска традиция, в последните години и
Коментари Харесай

Ще минем ли без Лакомство или пакост“ на Хелоуин

Въпреки че не е българска традиция, в последните години и у нас свикнахме вечерта на 31 октомври да отваряме вратите на маскирани деца, облечени в страшни костюми и викащи наложителното „ Лакомство или беля “.
 Хелоуин, оранжевото, черното и за какво това са цветовете на празника
Защо цветовете на Хелоуин са черно и оранжево

Келтите са го измислили

По всичко наподобява, че тази година Хелоуин няма да протече по обичайния метод. От Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати към този момент дадоха първите си рекомендации за празника и те са много обезкуражаващи за децата.

Те приканват американците да си останат по домовете вечерта на 31 октомври и да се откажат от обичайното отбелязване на празника. „ Много присъщи действия за Хелоуин могат да бъдат с висок риск за разпространяване на вируса ", показват от Центъра, като обръщат внимание и на някои по-безопасни, различни метода за присъединяване в Хелоуин, на които хората да извърнат внимание.
 Снимка 497528

С невисок риск от разпространяване на вируса са издълбаването на тикви и декориране на дома. Децата могат си създадат виртуалните състезания за костюми или да провеждат кино вечер с членовете на семейството.

Родителите обаче би трябвало да забранят на децата си да вършат празненствата с костюми на закрито и да обикалят съседите.
 Шон Ходжинс и Хелоуин маската, която може да е всичко
Перфектната маска за Хелоуин

Маската, която може да се трансформира във всичко

И сигурно никой не би трябвало да си мисли, че в случай че се маскира за Хелоуин, по този метод заменя маската, която защищава от ковид, написа CNN, като цитира рекомендациите на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР