Въпреки че най-известните модни инфлуенсъри по-често рекламират чанти на големите

...
Въпреки че най-известните модни инфлуенсъри по-често рекламират чанти на големите
Коментари Харесай

Новата любима чанта на инфлуенсърите: От Истанбул до Париж

Въпреки че най-известните фешън инфлуенсъри по-често популяризират чанти на огромните фешън марки (наскоро ви манията по новите Dior), от време на време показват и същински находки, които впечатляват освен с визия, само че и с история. Точно като чантите на Manu Atelier , един турски бранд, основан в Истанбул през 2014-а от две сестри – Бесте и Мерве Манастър. Правят го от обич към татко си, към занаята, който научават от него, и към модата, която ги въодушевява да вършат изискани аксесоари от кожа и в частност чанти и обувки.

Още през далечната 1954 година техният татко Аднан Манастър емигрира със фамилията си от Северна Македония в Истанбул. Когато е единствено на единадесет години, той взима решение, което ще повлияе на останалата част от живота му и този на дъщерите му – става чирак на занаятчия на кожени произведения. През 1976 година открива лична работилница на известния бул. Истиклял, най-известният в турския град. Място, в което израстват Бесте и Мерве и на което ще стартират самите те да се образоват на поминък.

„ Тук сме израснали - споделят двете сестри пред френския Elle. - Когато се връщаме към детството си, си спомняме миризмата на кожа, чантите, върху които той работеше. Беше такава атмосферата, специфична! Много се възхищавахме на работата на нашия татко. От дребни искахме да следваме неговите стъпки и знаехме, че неговото изкуство постоянно ще бъде част от нашия живот и, без подозрение, се трансформира в основа на нашия бранд. “

Марката има за цел да резервира достоверността на занаята, като в същото време дава отговор на условията на модерните дами, като съчетава първокласна кожа с изящна ръчна направа. Новият хитов модел на носи името Kesme, която е в компактна комфортна форма и се предлага в разнообразни цветове. Акцент е веригата върху нея, която прибавя искра към чантата, която към този момент носят обичаните ни девойки от разнообразни кътчета по света –, Копенхаген, Ню Йорк и Лондон. Вижте ги в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР