Въпреки че навлизането на 5G технологията е все още в

...
Въпреки че навлизането на 5G технологията е все още в
Коментари Харесай

Американците ще изхарчат над $60 милиарда за 5G смартфони до края на годината

Въпреки че навлизането на 5G технологията е към момента в начален етап, потребителите са подготвени да харчат от ден на ден, с цел да употребяват неограничените изгоди на мрежата. Това важи изключително мощно за американците. В Съединени американски щати се чака разноските за 5G смарт телефони да надминат доста други одобрени измежду потребителите софтуерни артикули. Според данните на Finbold, представени от американските медии, се чака американците да похарчат внушителната сума от 61 милиарда $ за 5G смарт телефони до края на годината. Това ги прави първенците в света.
 Новият материал, който прави зарядните по-малки и 5G допустимо
Новият материал, който прави зарядните по-малки и 5G допустимо

Той се употребява и в електрическите автомобили и ВЕИ технологиите и за него ще чуваме все по-често

Сумата съставлява 12,5% от общо 487-те милиарда $, които американците ще похарчат за техника през 2021-ва година. На второ място се подреждат преносимите компютри - за тях ще бъдат изхарчени 45 милиарда $. Телевизорит заемат трето място със сумата от $24 милиарда. Най-малко пари от бранша на технологиите ще бъдат изхарчени за електронни играчки - 3,6 милиарда $. Данните са предоставени от Асоциацията на потребителските технологии.

Защо американците харчат повече от всички останали за 5G смарт телефони?

Прогнозните разноски за 5G смарт телефони акцентират отношението на американските потребителите към технологията, която от ден на ден набира известност в международен мащаб. Съединени американски щати са един от зрелите пазари на смарт телефони, определяни като сериозен състезател при навлизането на 5G. Разходите за 5G смарт телефони са обилни, като множеството от дейните хора имат намерение да се възползват от технологията, която вкарва по-бърза и усъвършенствана безжична мрежа. А главните играчи в бранша несъмнено би трябвало да са удовлетворени от мещабната рекламна акция, която иницираха оттатък океана и която очевидно е довела до резултат повече откъдето и да е другаде по света.

С подобренията на мрежата и на смарт телефоните, водачите в бранша на смарт телефони евентуално доста скоро ще възстановявят разноските, вложени в развиването и популяризирането на мрежата. Освен това, като участници във водещ пазар, множеството консуматори в Съединени американски щати имат неотложен и на ниска цена достъп до производители с устройства, подготвени за 5G.
 Всички нови модели на Apple ще са с 5G
Всички нови модели на Apple ще са с 5G

Според източници, през идната година Apple няма да пусне обновена версия на iPhone mini

Още в края на предходната година национално изследване в Америка сподели, че Apple имат дял от 19,5% от пазара на смарт телефони, подготвени за 5G. Китайският Huawei е с 26,9%, следван от Samsung с 25,1%.

Очаква се 60% от международното население да има 5G покритие да 2026-а година

Освен това се чака 5G технологията да се популяризира мълниеносно в международен мащаб, защото повече райони основават съответната инфраструктура за това. Около 4,74 милиарда души, или 60% от международното население, ще имат достъп до 5G покритие до пет години. Очаква се Съединени американски щати, Азия и Европа да имат и най-големият дял от навлизането на 5G технологията.
 5G по света: къде към този момент носи промени и какви ще са последствията за страните, които изостанат
5G по света: къде към този момент носи промени и какви ще са последствията за страните, които изостанат

Южна Корея остава отпред - и към този момент се възползва от мощта на мрежите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР