Въпреки че напоследък Netflix отменя много сериали, стрийминг платформата увеличава

...
Въпреки че напоследък Netflix отменя много сериали, стрийминг платформата увеличава
Коментари Харесай

Netflix прави документален сериал за най-мистериозния криминален случай в света

Въпреки че в последно време Netflix анулира доста сериали, стрийминг платформата усилва и наличието си за същински закононарушения . Някои от най-интригуващите документални филми и излъчвания са в жанра на същинските закононарушения и са донесли милиони часове гледане. Такъв сигурно ще бъде казусът с най-новия документален сериал, по който се работи и който се върти към грабежа и изгубването на Д. Б. Купър. Тази нова поредност ще наблюдава и ще се опита да разплете една от най-заплетените истории, които в миналото са били разказвани. Новият сериал се назовава " Д. Б. Купър: Къде си?! “ и ще има четири елементи, оповестява „ Giant Freakin Robot “.

Историята на Д. Б. Купър озадачава следователите от десетилетия, а в този момент Netflix се пробва да я разнищи. Купър е неназован мъж, който през 1971 година отвлича аероплан на Северозападните авиолинии и заобикаля с 200 000 $ в брой. Той е купил билета под псевдонима Дан Купър, само че името е било комплицирано от новинарските организации и преименувано на Д. Б. Купър. След като се качил в самолета, мъжът посочил бомбен детонатор на стюардеса и направил лист с претенции. Трябвало да му се дадат 200 000 $, да се разреши на самолета да презареди с гориво в Сиатъл и да му се дават четири парашута.

Исканията му били изпълнени и самолетът още веднъж се издигнал от земята, насочвайки се някъде към региона на Вашингтон. Купър изскочил на открито и се отправил към несигурна орис. Част от благосъстоянието е намерено в река Колумбия към 1980 година, само че никой в никакъв случай не е разкрил останалата част от парите или тялото на Купър.

Мнозина считат, че Купър евентуално е починал някъде в гъстите гори на Вашингтон и тялото му е било погълнато от дивите животни дружно с парите. Когато част от парите били изхвърлени на брега на река Колумбия, това провокирало още следствия, въпреки че не се е стигнало до нищо плодотворно. Този нов документален филм на Netflix евентуално ще обхване всички детайлности за една от най-известните мистерии в света .

„ Д. Б. Купър: Къде си?! “ се продуцира от Fulwell 73 Productions, продуцентската компания, която се е занимавала единствено с телевизионни риалити излъчвания като това на Кардашиан и „ Късното шоу с Джеймс Кордън “. Режисьор на документалния сериал ще бъде Марина Зенович.

Твърди се, че това ново надълбоко потапяне в същинско престъпно следствие на Netflix ще премине през 50-годишни изследвания и следствия, които се въртят към едно от най-чудодейните изгубвания на XX век. Грабежът, сбъднат от Ди Би Купър, остава единственият случай на въздушно пиратство, който в никакъв случай не е бил оголен. През годините е имало голям брой обвинени, само че нито един от тях не се е оказал Д. Б. Купър.

Този нов сериал на Netflix ще дебютира на 13 юли и почитателите ще могат да се потопят във вихъра на тази интрига напълно скоро. Около изгубването на Д. Б. Купър са се въртели голям брой истории, в това число комедията " Без весло ". Може би Netflix има по-добър късмет да излезе с съответни отговори на въпроса къде е липсващ Купър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР