Въпреки, че момичетата не бяха обявени за победители в мини

...
Въпреки, че момичетата не бяха обявени за победители в мини
Коментари Харесай

Десислава и Елена са истинските победители в Като 2 капки вода

Въпреки, че девойките не бяха оповестени за спечелили в мини сезона на Капките, те се показаха като първенци.Последният 8-ми дует събра –  Елена и Десислава, които имаха сложна задача да изпълнят една от емблематичните национални песни на Стефка Съботинова, а точно „ Притури се планината ”.

Певиците с благ глас се изявиха ослепително, а Десислава благодари на всички, които са ги подкрепили и ги предложения да ги гледат и довечера, когато ще изпълнят още една обичана ария на Деси, която е от репертоара на Ищар.



Въпреки, че не съумяха да сграбчен успеха, която съгласно гласовете на феновете се падна на Тити Папазов и мъника Веско, Десислава и Ели са най-достойните първенци на първата вечер на благотворителния сезон на Капките, считат потребителите в мрежата.



А разчувстваните почитатели пишат: „ Това е осъществяването на вечерта, детето има благ глас, който като че ли извира от нежното й тяло и се лее! Истински еликсир за ушите и  душата! ”, а други допълват: „ Изключително осъществяване на двете девойки, не стопирах да рева от самото начало ”, „ Браво, когато запя Десислава настръхнах, а това дете от кое място извади този глас! ”, са единствено дребна част от комплиментите, с които засипаха дуета в мрежата.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР