Въпреки че мнозина не вярват в прераждането на душата, сред

...
Въпреки че мнозина не вярват в прераждането на душата, сред
Коментари Харесай

Историите на децата, които помнят предишните си животи

Въпреки че мнозина не имат вяра в прераждането на душата, измежду нас има хора, които освен са съгласни с изказванието, че душата ни е безсмъртна, само че даже си спомнят за някои свои предходни животи.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Идеята за прераждането идва от индуистката митология, а през днешния ден рамките ѝ излизат от рамките на елементарна мистификация или за дежавю, както изясняват психолозите този феномен, тъй като има някои безапелационни доказателства, че душата в действителност свършва един живот и се влива в различен.

Запознайте се с изумителните истории на тези пет деца в галерията горе, които са уверени, че прераждането съществува, тъй като доста добре помнят кой са били преди настоящето си прераждане. Интригуващо, нали?

Прочетете историите на няколко деца, които помнят предходните си животи в нашата изложба ТУК.

Към цялостния лист >>>

Прочетете още:
Човекът, който изпада в кома и пътува във времето - какво ще се случи след 1000 години Възможно е Адът в действителност да се намира на Земята. Къде е това място? Чували ли сте за мистерията към Царичина? Ето какво разкрива баба Ванга за този феномен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР