Въпреки че минаха месеци, откакто Мегзит е факт, темата продължава

...
Въпреки че минаха месеци, откакто Мегзит е факт, темата продължава
Коментари Харесай

Тежките думи на принц Филип към принц Хари

Въпреки че минаха месеци, откогато Мегзит е реалност , тематиката продължава да бъде дискутирана както в кралския двор, по този начин и отвън него.

Решението на херцога на Съсекс съумя да изненада всички членове на кралското семейство, само че някои от тях са останали изключително афектирани от него. Сред тях е и 99-годишният принц Филип , брачен партньор на кралица Елизабет Втора.

Според нови разкрития на кралския биограф Ингрид Сюърд, той не е могъл да проумее за какво Хари е избрал да напусне кралския двор и да преследва " живота на звезда " . Херцогът на Единбург е бил постоянно отсреща за херцога и херцогинята на Съсекс и е имал огромно предпочитание да им помогне да се оправят с компликациите, които срещаха.
 Снимка 505250

Затова и е останал надълбоко наскърбен, че не са положени задоволително старания, а крайното решение е взето преждевременно. Заради това свое мнение, принц Филип е избрал и да не участва на последната среща на Хари с кралското семейство в имението Сандрингам през януари, предава Express.

Зад това херцогът на Единбург да е толкоз срещу Мегзит прозира и персонален претекст. Все отново, самият той преди няколко десетилетия загърби блестящата си военна кариера, с цел да стане брачен партньор на кралицата и да живее постоянно в нейната сянка.
 Меган Маркъл, принц Филип и по какъв начин херцогинята на Съсекс разочарова брачна половинка на кралицата
Меган ядоса и принц Филип

Той можа, а тя - не

Въпреки всички компликации обаче, принц Филип в никакъв случай не се е отказал от кралското семейство. Затова и в никакъв случай няма да разбере по какъв начин принц Хари го направи толкоз елементарно , без даже да направи всичко допустимо, с цел да предотврати този процес на събитията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР