Въпреки че месеци наред страда по отминалата любов с Даниел

...
Въпреки че месеци наред страда по отминалата любов с Даниел
Коментари Харесай

Алекс Богданска в прегръдките на привлекателен мъж

Въпреки че месеци наред страда по отминалата обич с Даниел Петканов, Александра Богданска към този момент наподобява доста по-спокойна. Нейните фенове я окуражават да продължава в същия дух и да не стопира да търси щастието си.

Преди няколко дни манекенката пусна в обществената мрежа фотоси от Лондон, на които театралничи с прелъстителен мъж. Името му е Иван Стоименов, занимава се с мениджмънт на заведения и живее в британската столица. Някои побързаха да предположат, че хубавицата може да има сантиментална връзка с него, само че истината е по-различна. С Иван били другари от години и той ѝ съдействал за престоя и работните задължения в Лондон.

Напоследък клюките свързват дългокраката хубавица със заможния предприемач Любомир Захаринов. Говори се, че точно той е индивидът, който ѝ пращал големи букети с цветя. Милионерът обаче не е напълно свободен – той има връзки и с фолк певицата Анелия. Наскоро чалга дивата пусна любовен кадър с хазартния необут в Инстаграм. Тя за първи път се демонстрира обществено с мъж след раздялата си с Коко Динев. Според осведомени задачата ѝ била да нервира всички, които желаят да ѝ завлечен гаджето.

Слуховете, че Захаринов е ухажвал Богданска я ядосали и решила да го брани със зъби и нокти от другите кандидатки.

Даниел Петканов и Александра са разграничени от началото на годината, а се разведоха публично напролет. Първоначално манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, тъй като фантазиите ѝ за щастливо семейство били убити. През този интервал тя отслабнала с 9 кг и към момента е слаба като вейка. От стрес косата ѝ почнала да пада. По думите ѝ страдала и от бодърствуване. Неотдавна риалити звездата пусна видеоклип, в който в детайли изясни по какъв начин се е справила с болката. За задачата провеждала сеанси при прихолог, който я направлявал да преоткрие себе си.

Хубавото в тази ситуация е, че този път някогашните съпрузи не се разделиха с величествен скандал и съумяха да запазят естествена връзка в името на 3-годишния им наследник Габриел. Това не е и първата им раздяла. Още преди да сключат брак те се изпокараха доста грозно поради невярност на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал неведнъж, за което той си призна във „ ВИП Брадър ”.

След сватбата сякаш и двамата зарязали тези осъществявания, само че тогава пък се появили други проблеми. Даниел почнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, само че присъединяване им в риалити формата обстановката се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион почитатели в инстаграм. Лудия кореспондент също се оправя добре, само че не може да задмине някогашната си по известност, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР