Въпреки че медийни спекулации непрекъснато преписват гаджета на Дара, певицата

...
Въпреки че медийни спекулации непрекъснато преписват гаджета на Дара, певицата
Коментари Харесай

Дара: Нямам гадже

Въпреки че медийни спекулации непрестанно преписват гаджета на Дара, певицата изрично отхвърля да е обвързана и твърди, че е напълно отдадена на работата си. Изпълнителката, която преди дни пусна най-новата си ария, е безапелационна, че сега няма мъж до себе си, само че не страда, тъй като има прекалено много задължения освен в музиката.

В изявление за bTV Дара изненадващо разгласи, че и тя сходно на доста известни българки, желае да прави дрехи и планува да осъществя облеклата си в чужбина, тъй като за България те били прекомерно екстравагантни и напредничави. Дари твори мода дружно с майка си и носи част от тях. Напоследък съвсем всички ВИП дами взеха решение да стават моделиери на лични линии дрехи-от Златка Райкова, през Галена до Николета Лозанова.

Дара твърди, че модата е доста на сърцето й и за в бъдеще това ще бъде едно от заниманията й, очевидно за сметка на любовта. След като се раздели с Папи Ханс, Дара не се е хвалила със сериозна връзка, въпреки че се появи наоколо с няколко мъже.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР