Въпреки че Марс напуска знака ви на 10-и, този месец

...
Въпреки че Марс напуска знака ви на 10-и, този месец
Коментари Харесай

Лъв, през юли е време да заблестите

Въпреки че Марс напуща знака ви на 10-и, този месец към момента ще бъде многолюден. Защо? Защото Слънцето, Меркурий и Венера са във вашия знак. Тези сили подтикват самочувствието и качествата ви. Те озаряват аурата ви с тази светлина, която ви кара да бъдете видяни. Без да го вършиме преднамерено, вие притегляте погледите на хората. В този астрален климат, който е изключително удобен за вас, ще би трябвало да внимавате за егото си, тъй като то може да вземе връх. Уви, това би довело до нежелани резултати. За да избегнете това, не се опитвайте да защитавате концепциите си непременно. Вслушвайте се в другите, даже и да ви се коства, че са прекомерно внимателни или консервативни. Именно в това положение на духа, пропито с мъдрост, ще имате тези благоприятни условия за развиване, които желаете.

И този месец триумфът ви зависи от способността ви да се справите с всички зародили провокации. Бъдете спокойни по този въпрос. Ще се справите ослепително! Лъвове, вашата харизма значи, че не оставате незабелязани. Това работи за вас, само че от време на време може да подразни някои хора. Затова се уверете, че не ги обиждате. По този метод ще привлечете благоразположението им, което е доста по-полезно за напредъка ви, в сравнение с недоволството им. Във финансов проект всичко е наред, само че по неразбираеми аргументи сте уверени, че сте без пари. Преди да се измъчвате на вятъра, проверете.

Съвет на месеца: Продължавате да се носите на вълната на триумфа и това е добре. За да работят нещата във ваша изгода, вслушвайте се в другите и им дайте опция да маневрират.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР