Въпреки че Луис Уолш остана разтревожен, след като получи обувката

...
Въпреки че Луис Уолш остана разтревожен, след като получи обувката
Коментари Харесай

„Съобщението“ на Шарън Озбърн към Луис Уолш след бруталното уволнение от X Factor, докато те се събират отново по CBB

Въпреки че Луис Уолш остана угрижен, откакто получи обувката от X Factor, информация зад кулисите по отношение на промяната му върна усмивката на лицето му.

По време на стартовото шоу на Celebrity Big Brother на ITV, Луис получи задачата да бъде консултант на Шарън Озбърн и му беше предоставена задачата да й помогне да реши кои други трима съквартиранти ще бъдат изложени на риск да бъдат изправени пред обществена номинация и евентуално първо изпъждане от риалити шоуто.

Това беше нещо като замяна на функциите за двойката - които станаха положителни другари, до момента в който работеха по X Factor - тъй като Шарън в миналото беше негов консултант. Луис се причисли към панела през 2004 година, тъкмо при започване на шоуто за певчески гении. Той и Шарън бяха добре известни със своите палави лудории в шоуто и с това, че бяха скандално откровени, с актовете и един с различен.

Но през 2007 година Саймън Коуел трагично уволни Луис и го размени в журито на четвъртата серия с американския танцьор и хореограф Брай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР