Въпреки че Лорина Камурова все още не желае публично да

...
Въпреки че Лорина Камурова все още не желае публично да
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Секссимволът на българското кино Лорина Камбурова разкри кой е мъжът до нея!

Въпреки че Лорина Камурова към момента не желае обществено да показва половинката си, тя въпреки всичко разкри дребни елементи за него и връзката им. Половинката на актрисата, която е измежду звездите в хитовата поредност на bTV „ Скъпи наследници “, се споделя Георги и живее и работи оттатък океана.

По специалност е финансист, а в свободното си време се изявява и като диджей. Именно музиката е едно от нещата, които го свързват с Лорина, която с изключение на актриса, се занимава и с музика.

В предаването „ Преди обед “, в което Лорина беше седмичен коментатор, актрисата беше сюрпризирана с голям букет в студиото, който, оказа се, й е изпратен точно от Георги. Пред водещите Лорина изясни, че сходни изненади не са необикновени за обичания й и пожела на всички дами да си намерят човек като него.

По думите й двамата с Георги, въпреки през огромна част от времето да са разграничени от хиляди километри, си имат цялостно доверие. Затова и слуховете, че Лорина и екранната й половинка Орлин Павлов са се залюбили по време на фотосите на „ Скъпи наследници “, въобще не тормозили финансиста-музикант.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР