Въпреки че Леонардо напусна поста си на спортен директор в

...
Въпреки че Леонардо напусна поста си на спортен директор в
Коментари Харесай

Леонардо напусна Милан, но идеите му за трансфери останаха в клуба

Въпреки че Леонардо напусна поста си на състезателен шеф в Милан, тактиките за летни прехвърляния на клуба ще останат същите и ще бъдат повлияни от досегашната работа на бразилецая написа “Калчомеркато”.

Той искаше да обнови халфовата линия на “росонерите”, като една от огромните цели била Евертон от Гремио. Между двата отбора имало кардинална сделка за играча, като в Милан желали да създадат още един трансфер, сходен на този на Лукас Пакета. Другият набелязан футболист бил Малком от Барселона. Леонардо имал среща с неговия сътрудник, като двете страни са прецизирали някои елементи, ако крилото дебаркира на “Сан Сиро”. В два случая договарянията не са се развили, като единият е бил по отношение на Жордан Верету от Фиорентина, който е покрай това да премине в Наполи.
Exclusive: Leonardo will leave but his transfer ideas will remain at #ACMilan (@FabrizioRomano) https://t.co/y2MHFLPUTY pic.twitter.com/BYbBuFbxPA
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) June 3, 2019 Тези хрумвания не са били подценени от управлението Милан, като Паоло Малдини ще ги има поради за идния трансферен прозорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР