Въпреки че известният бийтбоксър Александър Деянов - Скилър трябваше да

...
Въпреки че известният бийтбоксър Александър Деянов - Скилър трябваше да
Коментари Харесай

Прокуратурата се уплаши да иска арест за брата на ЛиЛана

Въпреки че известният бийтбоксър Александър Деянов - Скилър трябваше да заплати преди повече от седмица паричната си гаранция от 50 000 лева, постановена му от съда, държавното обвиняване не е направило искане за налагане на по-строга мярка за неотклонение. Това научи "Сега " от юриста на Деянов - Николай Хаджигенов. Според него прокуратурата не подхваща тези дейности, защото ще би трябвало да пази тезите си в съда, който да разпореди непрекъснатия арест.
Бийтбоксърът е притеглен към наказателна отговорност дружно със сестра си Лиляна Деянова, известна като певицата ЛиЛана, за корист с еврофондове. Първоначално прокуратурата му дефинира гаранция от 100 000 лева, само че съдът я понижи на половина. Преди 10 дни Деянов разгласи, че няма да заплати сумата и ще влезе в ареста в символ на митинг към несправедливите, съгласно него, обвинявания. "
"Честно казано нямаше да мога да се погледна в огледалото, в случай че бях платил такава гаранция за такова незаслужено решение. Не знам какво ме чака. Но имам вяра ", съобщи той. Въпреки че незабавно по-късно Деянов отиде с багажа си пред ареста на "Майор Векилски ", там отхвърлиха да го одобряват, защото няма разпореждане на прокуратурата.
Александър Деянов, сестра му Лиляна и съдружникът й Мартин Димитров бяха арестувани преди месец по обвиняване за проведена незаконна група, обвързвана с нелегално асимилиране на европейски средства по стратегия "Иновации и конкурентоспособност ". "По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков и аз чистосърдечно си споделих, че нито го знам, нито съм го виждал този човек ", съобщи по Би Ти Ви Деянов. Той назова прокурорските обвинявания против него нелепи и разгласи, че е жертва на инцидентен огън. Думите му, че и той е бил питан дали познава Васил Божков, единствено потвърждава версията, че прокуратурата рови към певицата точно и поради предприемача.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР