Въпреки че имаше добра здравна застраховка, двойката от Ню Йорк

...
Въпреки че имаше добра здравна застраховка, двойката от Ню Йорк
Коментари Харесай

Американска майка, която почина от рак на яйчниците, помага за изтриването на милиони медицински дългове

Въпреки че имаше добра здравна застраховка, двойката от Ню Йорк видя някои „ ужасяващи “ разноски за документи за грижите си и искаше да им помогне обременена със съществени обвинявания.

Пишейки в платформата за обществени медии X, известна преди като Twitter, госпожа Макинтри разгласява, „ в случай че четете това, аз съм умряла “.

Тя добави: „ Обичах всеки един от вас с цялото си сърце и ви давам обещание, че знаех какъв брой надълбоко бях обичан.

„ За да ознаменувам живота си, уредих да купя този на другите медицински дълг и по-късно да унищожи дълга. "

Публикациите включват връзка към акция за набиране на средства, стартирана посредством нестопанската организация RIP Medical Debt.

Съпругът на госпожа Макинтайър, Андрю Роуз Грегъри, разгласява известията във вторник след гибелта й в неделя и акцията бързо надвиши задачата си от $20 000 (£16 000) и в този момент надвишава над $170 000 (£136 000) - задоволително, с цел да купи към $17 милиона (£13,6 милиона) медицински дълг. < /p>

Прочетете повече в Sky News:
Почина съоснователят на Kool & The Gang
Синът на звездата от Wayne's World умря от инцидентно свръхдоза на 32 години

Г-н Грегъри сподели: " Това, което резонира за мен и Кейси, е, че има положително лекуване на рак, което хората не могат да си разрешат.

„ Вместо да мечтаем за лек за рак, какво ще стане, в случай че можехме просто да помогнем на хора, които са смачкан от медицински дълг? "

Изображение: Двойката стартира да възнамерява акцията за изкупуване на задължения, откакто тя съвсем умря през май. Снимка: AP

Пациентите в здравната система на Съединени американски щати могат бързо да натрупат огромни сметки, които да ги тласнат към задължения, даже в случай че имат застраховка.

Това важи изключително за хора, които се нуждаят от болнично лекуване, постоянни грижи или предписания за хронични здравословни проблеми.

Анализ от 2022 година на държавни данни от KFF с нестопанска цел пресмята, че съвсем един на 10 възрастни в Съединени американски щати дължи минимум $250 (£200) медицински задължения.

От тези 23 милиона души към 11 милиона дължат повече от $2000 (£1600).

RIP Medical Debt изтрива задълженията, закупени от лечебни заведения, други снабдители на здравни услуги и вторичния пазар на задължения.

< p> Тя купува дълг за милиони долари на пакети за това, което споделя, че е част от първичната стойност.

Групата споделя, че всеки дарен $ купува дълг от към $100 (£80) и цели помогнете на хората с по-ниски приходи.

Изображение: Г-жа Макинтайър с щерка си Грейс. Снимка: AP

Говорителят Даниел Лемперт сподели, че организацията в никакъв случай не е имала акция, при която някой възнамерява да стартира след гибелта им.

Г-жа Макинтайър, която е била издател на книги, е почнала лекуване за рак на яйчниците през 2019 година

Тя прекара към три месеца в болничното заведение през последната година, сподели брачният партньор й.

Двойката стартира да възнамерява паметника й и акцията за изкупуване на задължения, откакто тя съвсем умря през май.

Те бяха въодушевени от видеоклип, който видяха на църковници в Северна Каролина, изгарящи към 3 милиона $ (£2,4 милиона) медицински задължения.

Г-жа Макинтайър прекара последните пет месеца в домашни хосписни грижи, давайки й това, което господин Грегъри назова „ в допълнение лято “.

Тя ходеше на плажове и прекарваше време със фамилията им, в това число 18-месечната щерка на двойката, Грейс.

Той сподели: „ Кейси беше доста, доста болна в края на живота си и не можа да приключи всичко, което искаше да приключи.

„ Но знаех, че желае да направи този мемориал и дълг празник. Така че аз го настроих и... го направих по този начин, както мислех, че тя би желала. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР