Въпреки че господстващото положение на Биткойн в сектора на криптовалутите

...
Въпреки че господстващото положение на Биткойн в сектора на криптовалутите
Коментари Харесай

Може ли Tradecurve да се опълчи на Биткойн за трона на криптовалутите?

Въпреки че господстващото състояние на Биткойн в бранша на криптовалутите е несъмнено отдавна, последните пазарни трендове и достижения хвърлиха светлина върху появяването на различни цифрови активи със забележителен капацитет, които могат да провокират водещата криптовалута. 

Експерти от промишлеността, които преглеждат неотдавнашната ценова траектория на Tradecurve през последните два месеца считат, че токенът има всичко належащо, с цел да се конкурира с властващия крипто крал.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Биткойн (BTC) мина $31,000

Биткойн, криптовалутата с най-голяма пазарна капитализация (около $594 милиарда), се утвърди като резистентен и авторитетен цифров актив. Способността му да устоява на пазарните съмнения и да се възвръща с по-голяма мощ е явна през другите пазарни цикли.  

Също по този начин децентрализираният му темперамент, лимитираното предложение и необятното му разпространяване способстваха за репутацията му на актив, който е несъмнено леговище. По време на мечи пазари вложителите постоянно се насочват към Биткойн, привлечени от капацитета му за дълготраен напредък.



По време на предходния бичи пазар цената на Биткойн се повиши с над 1,200% сред март 2020 година и ноември 2021 година, достигайки исторически връх от $69,000. Въпреки че цената на токена претърпя спад по време на крипто зимата през 2022 година, от този момент тя демонстрира признаци на възобновяване.

В четвъртък Биткойн означи прогресивен скок, защото търговците реагираха на последния отчет за протоколите на FOMC. Към момента на правене на публикацията цената на Биткойн се колебае към $31,300. Биковете още веднъж се стремят към равнището от $32,000, само че първо би трябвало да преодолеят равнището на опозиция от $31,500. Опитите им до момента обаче са несполучливи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР