Въпреки че голяма част магазините са затворени, това няма да

...
Въпреки че голяма част магазините са затворени, това няма да
Коментари Харесай

15 онлайн шопинг находки от пролетните намаления в District

Въпреки че огромна част магазините са затворени, това няма да ни спре да прегрешим малко с пролетен шопинг, изключително когато обичаните ни марки ни изненадват с понижения. Лесно се поддаваме на изкушенията и защото в последно време май нямаме потребност от нищо друго с изключение на маратонки и спортни облекла, взехме решение да създадем една селекция от находки от пролетните понижения в. А в този момент са единствено на клик разстояние в уеб страницата им!

Избрахме най-цветните и пъстри спортни обувки, които да ни донесат повече пролетно въодушевление и да освежат стайлинга ни. И в случай че в този момент бихме ги носили най-вече с дънки и спортни панталони, то скоро ще можем още веднъж да ги комбинираме с рокли, поли и летни костюми.

Освен кецове и маратонки, избрахме и малко облекла, с които да освежим домашния си стайлинг, даже и единствено с цел да потренираме. Нещо, което карантината не ни стопира да вършим, въпреки и по средата на хола. Тогава едни маратонки също не са непотребни, изключително в случай че упражнявате зумба или някакъв различен вид функционална подготовка.

С поддръжката на District

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР