Въпреки че главният прокурор Иван Гешев от седмица е в

...
Въпреки че главният прокурор Иван Гешев от седмица е в
Коментари Харесай

Отпускарят Гешев съвещава спецпрокуратурата

Въпреки че основният прокурор Иван Гешев от седмица е в отпуск, това не го стопира да прави ежедневните си служебни каузи като да обикаля села за акции против битовата престъпност или пък да регистрира триумфи на държавното обвиняване. Днес той участва на работно заседание на прокурорите от профилираната прокуратура, оповестиха от пресцентъра.

" Обсъдени бяха целите в битката с корупцията по високите етажи на властта и проведената престъпност, както и противодействието на тероризма ", сбито написа в прессъобщението. Накрая Гешев изказал благодарност на профилираната прокуратура " за положителните резултати от работата им и положените старания в полза на българските жители ".

Въпреки положителните резултати, които основният прокурор вижда в работата на спецобвинението, към момента няма искащи да управляват спецзвеното на прокуратурата, където са съсредоточени делата срещу корупцията по високите етажи на властта и проведената престъпност. Към момента спецпрокуратурата се оглавява краткотрайно от Валентина Маджарова, чието име нашумя през май, откакто подписа постановлението, с което се отхвърля формиране на наказателно произвеждане по сигнала на БОЕЦ за жилището на Цветан Цветанов от " Артекс ".
Прокурорът, оневинил Цветанов за Апартаментгейт, става шеф
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР