Въпреки че Флорънс отслабна от ураган до тропическа буря, американските

...
Въпреки че Флорънс отслабна от ураган до тропическа буря, американските
Коментари Харесай

Бурята Флорънс бушува с огромни количества дъжд в Северна и Южна Каролина

Въпреки че Флорънс отслабна от вихър до тропическа стихия, американските щати Северна и Южна Каролина са в бедствено състояние. В Северна Каролина починаха 12 души. Проливните дъждове и наводненията не престават.

С бурята Флорънс се изливат големи количества дъжд уточни губернаторът на Северна Каролина Рой Купър и предизвести евакуираните хора да не се прибират по домовете си, до момента в който бедствието не отмине изцяло. Този югоизточен американски щат пострада най-тежко от Флорънс. След като спадна от вихър до тропическа стихия, стихията се придвижва постепенно на запад на необятен фронт от стотици километри.
 © Българска телеграфна агенция
Скоростта на ветровете спадна до 75 км/ч, само че изобилните превалявания наводниха обширни територии. Прекъснати са пътища и това затруднява избавителните интервенции на доста места. Американският президент Доналд Тръмп разгласи бедствено състояние в осем окръга от щата. Това ще разреши отпущането на средства за възобновяване от федералния бюджет.
 Няма данни за потърпевши българи при урагана Няма данни за потърпевши българи при урагана "Флорънс "
Няма данни за потърпевши българи при урагана "Флорънс ", който бушува по Източното крайбрежие на Съединени американски щати. Това заяви за "По света и у нас " дежурният в бъл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР