Въпреки че финансовото състояние на Реал Мадрид е стабилно и

...
Въпреки че финансовото състояние на Реал Мадрид е стабилно и
Коментари Харесай

Реал Мадрид все пак може да прибегне към орязване на заплатите

Въпреки че финансовото положение на Реал Мадрид е устойчиво и до през днешния ден се смяташе, че кралският клуб няма да понижава възнагражденията, авторитетният вестник El Pais написа, че може да се стигне и до такава мярка. Според мадридското издание президентът Флорентино Перес единствено преди дни е уверил капитана Серхио Рамос, че няма да има редуциране на перо " заплати ". Босът е удостоверил, че никой от футболистите, баскетболистите и чиновниците (около 800 на брой) няма да пострада финансово от обстановката.

По високите етажи на мадридския клуб обаче се съмняват, че на " Сантиаго Бернабеу " ще се разминат без орязване на хонорари. Причината е нарушената приходна част от " билети и стадион ", както и загубите за телевизионни права. Планираните доходи за сезона по тези две посоки са към 341,1 милиона евро.

От маркетинг пък бяха предстоящи 371,2 млн. евро. Въпреки че през предишното лято беше регистриран финансов остатък в размер 156 млн. евро, " белите " ръководители считат, че отново ще се стигне до понижаване на заплати. От планувания бюджет (822 млн. евро) към 300 млн. евро са изчислени за хонорари на футболистите, баскетболистите и треньорските щабове.
Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР