Въпреки че е сред десетте най-големи криптовалути, Cardano (ADA) изпитва

...
Въпреки че е сред десетте най-големи криптовалути, Cardano (ADA) изпитва
Коментари Харесай

Прогнози за цената на Cardano – 1,500% ръст на хоризонта?

Въпреки че е измежду десетте най-големи криптовалути, Cardano (ADA) изпитва компликации с пазарното си показване през последните две години.

Цената на токена доста се намали, като до историческия му най-много (ATH) остават 85%. Последните разбори обаче демонстрират, че ADA може да претърпи забележителен скок, евентуално до 1,500%.

Прогнози на анализаторите

1. Джавон Маркс: Маркс, прочут крипто аналитик, допуска , че ADA ще нарасне с 1,500%. Той означи, че ADA е посочила признаци на прогрес, като е пробила трендовете на опозиция. Маркс предвижда, че ADA може първо да доближи $2.7709, което е 222% нарастване по отношение на сегашната ѝ стойност, а по-късно да се насочи към $7.80, което съставлява скок от 1,500%.

2. Trend Rider: Друг анализатор, Trend Rider, допуска, че ADA се задържа на равнище на поддръжка и че мечият тренд скоро ще завърши. Той предвижда дълготрайно рали, откакто мечките се успокоят.

3. Али Мартинез: По-ранните прогнози на Али сочеха, че ADA може да отрази предходните бичи цикли и евентуално да доближи $10. Той също по този начин загатна за фаза на промяна преди ралито, което се съгласува с сегашния спад на цените като допустима промяна преди ралито.

Фактори, влияещи върху скока на цената на ADA

1. Исторически доказателства обстоятелства

Анализите се основават освен на настоящите пазарни фактори, само че и на историческите трендове, което прибавя меродавност към тези бичи прогнози.

2. Регистрация на Gemini

Разпространяват се клюки за листването на ADA в границите на борсата Gemini. Неотдавнашен туит от Gemini, в който се хвалят характерностите на ADA, подхрани тези клюки. Ако листването се реализира, то може да притегли повече внимание и ликвидност към ADA, което ще увеличи цената ѝ.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР