Въпреки че е най-страховитият сезон от зодиака, преминаването на слънцето

...
Въпреки че е най-страховитият сезон от зодиака, преминаването на слънцето
Коментари Харесай

Сезонът на Скорпиона носи мистични енергии: какво да очаква всяка зодия

Въпреки че е най-страховитият сезон от зодиака, прекосяването на слънцето в Скорпион надалеч надвишава мистичната си сила. Управляван от сенчестия Плутон – властелинът на подземния свят, планетата на гибелта, тайните, табуто, трансформацията и всичко, което се крие под повърхността – хороскопът за сезона на Скорпион тази година е обвързван с отдаването на вашата тъмна страна.

На 22 октомври Слънцето се потопи надълбоко в подземния свят в Скорпиона. В този миг търсещите естетика трептения на Везните заеха втора позиция, позволявайки на Скорпиона да поеме водещата роля. Имайте поради, че обичайният държател на този знак – Марс, към момента е назадничав в Овен, само че най-сетне ще стане пряк на 13 ноември. А навръх Хелоуин се чака рядка Синя Луна, която ще донесе неподозирани сили и мистични трептения.

Ето какво да чака всяка зодия от сезона на Скорпиона:
 Какво да очаквате от сезона на Скорпиона съгласно зодията  Какво да очаквате от сезона на Скорпиона съгласно зодията  Какво да очаквате от сезона на Скорпиона съгласно зодията  Какво да очаквате от сезона на Скорпиона съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР