Въпреки че е едно от най-популярните лица на тв екрана,

...
Въпреки че е едно от най-популярните лица на тв екрана,
Коментари Харесай

Пияндето Гъмов шашка с развалени зъби! Не е стъпвал в зъболекарски кабинет от 10 години

Въпреки че е едно от най-популярните лица на тв екрана, кукленият артист Станимир Гъмов върви с развалени зъби, разбра HotArena.

Втора седмица феновете на „ Биг брат:Мост Уонтед ” се възмущават в обществените мрежи по какъв начин е допустимо звездата от „ Етажна благосъстоятелност ” и наставник в имитаторското шоу „ Като две капки вода ” пет пари не дава по какъв начин наподобява в очите на феновете. 44-годишното пиянде демонстрира ужасна джука хигиена, която евентуално се дължи на цигарите и алкохола, които използва в неизброими количества, писа „ Уикенд “. 

Повечето функции на Гъмов не претендирали безукорен външен тип, по тази причина артистът нямал предпочитание да оправи изпочупените си и жълти зъби. По време на една от задачите – „ Оставяш следи ”, когато виповете трябваше да си разменят целувки, фолк певицата Емануела изрично отхвърли да бъде обсипвана с целувки от Гъмов и му позволи да постави устни единствено върху двете й ръце. „ Гнус ме е ”, означи тя.

И до момента в който феновете на Нова телевизия недоумяват за какво Станимир се демонстрира в неприемлив за кино и телевизионна звезда тип, негови сътрудници разкриха каква е повода за неугледния му тип. Чешитът не желал и да чуе за ортодонт, а разковничето се криело в далечното му детство. През 80-те, когато всяко учебно заведение имало стоматолог, а профилактичните прегледи били наложителни, бъдещият артист развил уплаха от зъболекарския стол.

Още при първия стоматологичен обзор, когато се наложило да му пломбират зъб, Станимир се травмирал и повече не поискал да влезе в зъболекарски кабинет. При всеки наложителен обзор разигравал етюда, че майка му е ортодонт и държи единствено тя да му ремонтира зъбите. За никого от съучениците му не бил загадка ужасът, който Станимир изпитвал от зъболекарската машинка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР