Въпреки че Доналд Тръмп подписа изпълнителен заповед за прекратяване на

...
Въпреки че Доналд Тръмп подписа изпълнителен заповед за прекратяване на
Коментари Харесай

За успехите на анти Доналд Тръмп червилото

Въпреки че Доналд Тръмп подписа изпълнителен заповед за преустановяване на разделянето на фамилиите на границата през юни, родителите на мигрантите, арестувани по силата на политиката, настояват, че към момента се борят да намерят децата си.

Именно ненавистта към американския президент и неточната му политика кара 21-годишната Кейти Соунс да основе своята козметична марка Lipslut, ориентирана против Доналд Тръмп, малко след президентските избори през 2016 година

През март 2017 година Lipslut пуска своята серия F *** Trump два месеца след встъпването в служба на президента, като подарява огромен % от облагата на продуктите на про-имигрантски организации в границите на своята акция " Борба с нулевата приемливост ".

Така Lipslut събра 100 хиляди $ за фамилиите на мигранти, наранени от прецизната имиграционна политика на президента на Съединени американски щати.

Lipslut реагира и на придвижването #MeToo, като в поддръжка пусна на пазара червилото " F *** Hollywood ", чийто доходи се подаряват на организациите за битка с половото принуждение. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР