Въпреки че доброволно напуснаха кралския двор и заживяха нов живот

...
Въпреки че доброволно напуснаха кралския двор и заживяха нов живот
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл, лятната ваканция в Балморал и ще я прекарат ли с кралицата

Въпреки че непринудено напуснаха кралския двор и заживяха нов живот зад океана, принц Хари и Меган Маркъл не престават да поддържат близки връзки с кралицата и останалите членове на фамилията. Очевидно и Елизабет Втора не може да се сърди доста на внука си, който поради любовта избра друга от предопределената му орис.

Според източници, представени от HELLO, при започване на месец март, преди разрастването на пандемията от COVID-19 във Англия и по света, херцогът и херцогинята на Съсекс са получили публична покана от кралицата за къса лятна почивка в шотландското имение Балморал.

По традиция, Елизабет Втора и принц Филип прекарват няколко месеца там, а към тях по друго време се причисляват и разнообразни членове на кралското семейство. Сега обаче обстановката е по-извънредна и летните проекти на кралския двор като че ли са пред неуспех.

Най-вероятно кралицата и принц Филип ще прекарат идващите месеци в замъка Уиндзор, където са в самоизолация от март, а срещите им с родственици ще са строго редуцирани. Останалите членове на кралското семейство също е малко евентуално да подхващат пътувания най-малко до есента.

Принц Хари и Меган Маркъл, които са на хиляди километри от Острова, най-вероятно ще пропуснат опцията да прекарат няколко дни с кралицата. Но фактът, че сa получили покана, е сладкодумен за това, че напускането им евентуално не е било толкоз скандално и обидно, колкото се представяше. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР