Въпреки че често витаят слухове за раздялата на Василева и

...
Въпреки че често витаят слухове за раздялата на Василева и
Коментари Харесай

В Елита Всички Си Ядат Ушите, Светлана Току-Що Отвя Главите На Всички! Вижте Само Какво Й Купи Гущеров! Ето Снимки, Та Това Е

Въпреки че постоянно витаят клюки за раздялата на Василева и Гущеров, те наподобява въобще не считат да се разделят, а дори от ден на ден се сближават.

Сега Светлана получи безценен и бляскав подарък от обичания си. Тя качи кадър, на който тя се е облегнала по къси ръкави и с дантелена пола на джипа под сипещия се сняг. Освен това тя насочва безкрайни благодарности на Християн, написа дир.бг.

" През последните 2 години прекосих през доста сложни моменти, само че както споделят мъдрите хора - всяко зло за положително. А след това животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем доста трудности, само че макар тях през днешния ден сме дружно, един до различен. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си откровено сърце през днешния ден желая да ти кажа: Благодаря, че те имам!!! ", написа русокосата обичана на предприемача.


Подаръкът в аранжиран с голяма алена панделка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР