Въпреки че бръшлянът може да изглежда красив, той може да

...
Въпреки че бръшлянът може да изглежда красив, той може да
Коментари Харесай

Как лесно да премахнете английския бръшлян от градините с три прости инструмента казва експерт

Въпреки че бръшлянът може да наподобява хубав, той може да аргументи безпорядък, в случай че бъде оставен без контрол, и може да сътвори съществени проблеми - един специалист показа по какъв начин можете елементарно да го премахнете растението без потребност от каквито и да било токсични химикали.

То може да бъде доста инвазивно растение, в случай че не се третира бързо и с помощта на богатите си зелени листа това значи, че може да пораства при лимитирана светлина и да изпревари доста други растения. Бръшлянът може също да аргументи структурни вреди, когато корените порастват в пукнатини и фуги в здания.

Ако желаете да прогоните растението, само че не харесвате концепцията за потребление на химикали, специалистът Хал Бриндли, консервационен биолог и създателят на Our Wild Yard сподели пред The ​​Express, че има някои естествени способи вместо хербициди.

„ Може да е изкушаващо да хвърлите систематичен хербицид върху зелената опасност във вашия двор, само че имайте поради, че средствата за заличаване на бурени като Roundup могат да причинят го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР