Въпреки че Богомил Грозев и бившата му жена Кристина уж

...
Въпреки че Богомил Грозев и бившата му жена Кристина уж
Коментари Харесай

Антон Радичев остава на улицата заради зет си Богомил Грозев

Въпреки че Богомил Грозев и някогашната му жена Кристина сякаш се разделят цивилизовано, сред тях тлеело съществено напрежение, обвързвано с издръжката на децата й и ипотечния заем, с който журналистът на Нова прецака тъста си Антон Радичев.

Голямата драма на Кристина не била издръжката на децата, а големият ипотечен заем, който преди време водещият я навил да изтеглят, само че ипотекирайки жилището на нейния баща. Идеята била с парите да се построи огромна фамилна къща в Бояна, където всички да живеят заедно. Но малко откакто банката изплатила парите, той й бил шута и пристанал на друга жена. Радичев непрекъснато живеел на тръни, че може да остане на улицата, в случай че банката има право да изиска заемът да бъде погасен изведнъж посредством придобиване на жилището. Според слуховете заемът възлизал на колосалните 100 000 евро, написа „ Ретро “.

Разводът обаче към този момент задължавал Грозев да вземе заема на свое име, само че даже и това не успокоило Радичев, който изрича по едно и също време подозрения и очаквания за жилището си.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР