Въпреки че Android е разработен от Google, той често се

...
Въпреки че Android е разработен от Google, той често се
Коментари Харесай

Google работи върху отстраняването на един от най-големите проблеми на Android

Въпреки че Android е създаден от Гугъл, той постоянно се е персонализиран от други производители на смарт телефони. И по този начин всяка марка предлага свое лично неповторимо прекарване. Но от време на време това води и до проблеми.

Например другите устройства обработват background функционалностите (фоновите функции) по друг метод, а това може и да разочарова някои консуматори. За благополучие, Гугъл работи в партньорство със Samsung, с цел да даде по-добро преживяване що се отнася до фоновите услуги.

Технологичните колоси работят дружно, с цел да обезпечат внедряване на фоновите приложно-програмни интерфейси на Android 14, започвайки с актуализацията One UI 6.0 на Samsung за устройства Galaxy.

Всъщност въпросът с фоновите услуги не е нова тематика. Производителите на смарт телефони лимитират избрани систематични функционалности отдавна, с цел да удължат живота на батерията на своите устройства. Това постоянно води до нежелано държание на приложениято и неприятно потребителско преживяване. Android 14 вкарва промени за справяне с тези проблеми, в това число рационализирани дейности във фонов режим и нови правила в Гугъл Play.

Samsung е първата компания, която си партнира с Гугъл в това начинание и тяхното съдействие ще бъде реалност в идната актуализация на One UI 6.0.

I/O събитието на Гугъл ще се организира на 10 май. Очаква се компанията да показа Android 14 на събитието и да хвърли повече светлина върху неговите характерности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР