Въпреки че Ал Пачино навърши 78 години това не му

...
Въпреки че Ал Пачино навърши 78 години това не му
Коментари Харесай

Вижте новата приятелка на Ал Пачино

Въпреки че Ал Пачино навърши 78 години това не му пречи да се забавлява с 39-годишната си нова другарка – Митал Дохан.
Тя е израелска актриса и певица.
„ Пейдж сикс “ осведоми, че холивудският артист и много по-младото му гадже се радват постоянно на сантиментални вечери в ресторант „ Дан тана “ в Лос Анджелис.
„ Те се виждат от няколко месеца и наподобяват доста щастливи. Най-напред се пробваха да запазят връзката си в загадка, само че в този момент към този момент престанаха да се скрият “, цитира изданието неизвестен източник.

Дохан е известна с ролята си в хумористичния сериал „ Ведс “ и е създател на книгата " Любов и други неприятни привички ". Освен това тя издаде сингъла " On Ya " с певицата Шон Кингстън, добавя БГНЕС.
Носителят на „ Оскар “ е прочут със своя култ към доста по-млади от него дами. Така да вземем за пример преди връзката с Дохан, той се забавляваше с аржентинската си колежка Лусил Сола, на 42 години.
Ал Пачино в никакъв случай не се е женил, само че има щерка от продуцента Джули Мари (28).
Звездата от филмите " Адвокат на дявола ", „ Усещане за жена “ и " Кръстникът " има също 17-годишни близнаци от някогашната си другарка, актрисата Бевърли Д‘анжело (66).
Актьорът снима сега кино лентата " Имало едно време в Холивуд ", режисиран от Куентин Тарантино, с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Брад Пит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР